討論區首頁 討論區首頁登入註冊問答集搜尋會員列表會員群組

女異秀 - 狐姬思,人品差到爆囉!!估唔到佢係黎d咁既人囉!!

版主: 怪談.靈異直播, 鬼太郎, unbelievable

回到 節目內容討論

女異秀 - 狐姬思,人品差到爆囉!!估唔到佢係黎d咁既人囉!!

文章nala1314nala » 週一 4月 30日, 2012年 6:07 pm

onion7 onion7 嘩!!!睇到都唔知佢想點囉!做咩事呀佢?
參賽者不滿都唔使咁呀?初初就撐夢,依家就係微博搞埋呢d野!?
狐姬思小姐咁打得出黎,我第一眼睇到,覺得佢想博出位囉!!
(登)其他異秀唔抵囉! onion7 onion7 onion7 onion7
您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。
nala1314nala

Re: 女異秀 - 狐姬思,人品差到爆囉!!估唔到佢係黎d咁既人囉!!

文章wing yan » 週一 4月 30日, 2012年 8:57 pm

不如佢叫狐狸思啦!!!
我覺得牙夢不斷係到進步緊咖啦!!佢自己身為怪談ge異秀唔支持仲要踩多一腳落去,,我覺得狐幻姬思一d團體精神都冇lol!!仲要話人唔大體,好心佢自己就好好反省下啦!! smile7
wing yan

Re: 女異秀 - 狐姬思,人品差到爆囉!!估唔到佢係黎d咁既人囉!!

文章wing yan » 週一 4月 30日, 2012年 9:05 pm

另外想提ge係..上個星期直播個日,佢d坐姿成個av女優甘!!!
仲有見親佢都係著住條短裙,,
依加你係去靈探唔係去賣弄性感!!!
每一次個cam一影住你,,望都唔想望 onion49
wing yan

文章yanyan3_3 » 週一 4月 30日, 2012年 11:55 pm

牙DREAM都話,,她傻的嗎??
我覺得牙DREAM比她好很多!!
牙DREAM加油
yanyan3_3

文章朝間 みほ » 週二 5月 1日, 2012年 7:35 am

人品差就系差嘎啦 onion18
就算啊梦系白痴啊,人地都系白痴得可爱单纯,人地白痴得心地善良啊,,狐姬??唔好破坏狐D美名啦,狐妖哈嘛?奸狡,,,,,,呢个未人板咯 onion18
我系度想,,,到时区会话,,其实微博D说话唔系区自己写嘎,,系有人盗用佐区密码跟住写佐呢D,,,,,, onion5
朝間 みほ

文章狐姬思 » 週二 5月 1日, 2012年 6:27 pm

nala1314nala 寫:onion7 onion7 嘩!!!睇到都唔知佢想點囉!做咩事呀佢?
參賽者不滿都唔使咁呀?初初就撐夢,依家就係微博搞埋呢d野!?
(登)其他異秀唔抵囉! onion7 onion7 onion7 onion7

blog是我的,我有權寫任東西,與別人無關.. 你為何會這樣激動呢?
我是絕對不會再這裡寫的..
最後由 狐姬思 於 週二 5月 1日, 2012年 7:04 pm 編輯,總共編輯了 2 次。
狐姬思

文章狐姬思 » 週二 5月 1日, 2012年 6:29 pm

wing yan 寫:另外想提ge係..上個星期直播個日,佢d坐姿成個av女優甘!!!

是公司特別要求我著性感衫的。我們每一個異秀都有自己的形象..
狐姬思

文章wing yan » 週二 5月 1日, 2012年 7:58 pm

狐姬思 寫:
nala1314nala 寫:onion7 onion7 嘩!!!睇到都唔知佢想點囉!做咩事呀佢?

blog是我的,我有權寫任東西,與別人無關.. 你為何會這樣激動呢?

其實你已經係一個公眾人物[但係一個冇咩人留意GE公眾人物 onion5 ],你係到打D甘GE野話牙夢你都係想博出位姐!!!
但可惜GE係你不分尊卑!!!!
學識下去尊重人LA!!!!
鬼唔望你即刻比人封殺 onion24
wing yan

文章wing yan » 週二 5月 1日, 2012年 8:08 pm

狐姬思 寫:
wing yan 寫:另外想提ge係..上個星期直播個日,佢d坐姿成個av女優甘!!!

是公司特別要求我著性感衫的。我們每一個異秀都有自己的形象..

嘩!!乜有線電視甘樣對D參加者咖????@@
但點解您冇睇頭都要求你著到狗屎垃圾甘嘅???
丫.....另外呢..你一定要轉一轉形象喇!!!你個LOOK真係好唔掂LOL=_=好玉酸!!!比D自知之明啦!!!!
不如好心你張成個人改頭換面LA!!!坐到唔3唔4!!真係不能知所謂!
wing yan

文章jamiett » 週二 5月 1日, 2012年 8:49 pm

咁快有呢D 0野睇!
真係好啦! onion8
盛女得5個都咁多是非
十個人真係唔知會有咩睇, onion1
雖然無志雲大師幫手推上報,
但都會為呢度提供不少娛樂。 onion25

又要搵經紀陳同我大手買入花生期貨。 onion24
jamiett

文章狐姬思 » 週二 5月 1日, 2012年 9:37 pm

jamiett 寫:咁快有呢D 0野睇!
真係好啦! onion8
盛女得5個都咁多是非
十個人真係唔知會有咩睇, onion1
雖然無志雲大師幫手推上報,
但都會為呢度提供不少娛樂。 onion25

又要搵經紀陳同我大手買入花生期貨。 onion24

對了,就是這個方向!這樣才是真人show嘛 ;-) onion34
狐姬思

文章狐姬思 » 週二 5月 1日, 2012年 9:43 pm

wing yan 寫:
狐姬思 寫:

其實你已經係一個公眾人物[但係一個冇咩人留意GE公眾人物 onion5 ],你係到打D甘GE野話牙夢你都係想博出位姐!!!
但可惜GE係你不分尊卑!!!!
學識下去尊重人LA!!!!
鬼唔望你即刻比人封殺 onion24

你放心,成件事阿夢一定比我更受益。claim down 阿夢的粉絲!
狐姬思

文章wing yan » 週三 5月 2日, 2012年 1:35 am

狐狸小姐,你心虛嗎?做咩del左微博篇野?
吾通又好似你所講嘅又系公司要求?
哈哈,不知廉恥的狐狸~so sad..
冇話邊個受益咖咼!系你應該自作自受!
onion9 onion9 onion9
wing yan

文章nala1314nala » 週三 5月 2日, 2012年 2:51 am

狐姬思 寫:

真係估唔到異秀當中你人品係咁個囉~你咁既說話都講得出~真係佩服你~
nala1314nala

文章朝間 みほ » 週三 5月 2日, 2012年 8:41 am

无错,微博系你嘎,你有权讲D咩,但系作为一个公众人物,,言行系未应该要注重呢,对一个根本就无对你做过任何唔好事情的啊梦,讲果D说话,可想而知你人品有几好,人地话你,你中不知悔改,
《你放心,成件事阿夢一定比我更受益。claim down 阿夢的粉絲!》呢D说话你都够胆讲,你人品真系,,,,从你发表D回复,讲到好似唔关你事甘,你根本就唔觉得自己有咩错,根本就觉得自己甘讲系无咩问题,唔该,,你系公众人物,唔该你自重,俾人觉得你就系无知人品差,咩叫你放心,成件事阿夢一定比我更受益??讲到好似你好伟大啊,骂啊梦系帮区得到更多人同情啊??自己做D损人不利己事,,仲好似讲到好伟大甘,啊梦就算系有粉丝甘又点啊,claim down 阿夢的粉絲甘又点啊?人品好梗系多人中意嘎啦,讲难听D就系你唔抵得啊梦咯,
你就算讲话唔会在发呢D信息,你删除都无用啦,如果当时你话发果个微博只系无心之失,大家仲会觉得你系小女孩意气,但系你发D回复系一D都无惭愧之心,可想而知你系咩人咯,人品衰,宜家个个都知,个个都清楚你系咩人,
狐姬思身边朋友,,,带眼识人啦
朝間 みほ

下一頁

回到 節目內容討論

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 2 位訪客